Subiect "recuperare date pt. pensionare" Deschis de lazar ioan la data: 02/01/2014 2:24am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
recuperare date pt. pensionare
Scris de: lazar ioan la data: 02/01/2014 2:24am
Gen:m
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:de unde se poate recupera datele de cotizare pt pensionare unde se poate gasi arhiva mentoinez ca sunt din bistrita iar perioda de munca la iscl galati a fost din 1977 1979
Re: recuperare date pt. pensionare
Scris de: la pensie la data: 02/03/2014 7:12am
Situatia dv este neclara. Nu ati precizat daca aveti carnet de munca si daca in acesta este trecuta perioada specificata si nici daca societatea la care ati lucrat s-a desfiintat.
Daca aveti carnet de munca in care aveti aceasta perioada consemnata si doriti sumele castigate in plus fata de salariul tarifar este dificil sa obtineti aceste sume de la societate daca aceasta nu s-a desfiintat iar daca s-a desfiintat este aproape imposibil
Daca nu aveti perioada inregistrata in carnetul de munca iar socitatea la care ati lucrat s-a desfiintat arhiva de personal a acestea a fost luata spre administrare de o societate agreata de Directia arhivelor statului.
Socitatea care administreaza arhiva de personal va poate elibera o adeverinta cu stagiul lucrat si salariile tarifare din acea perioada.
In cautarea societatii care administreaza arhiva de personal a socitatii la care ati lucrat trebuie sa porniti de la filiala arhivelor statului din Galati.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1