Subiect "calcul punctaj mediu anual" Deschis de Ramona Toia la data: 08/11/2022 8:36am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul punctaj mediu anual
Scris de: Ramona Toia la data: 08/11/2022 8:36am
Gen: M
Data nasterii: 23.08.1949
Stagiul de cotizare:36 ani
Alte date:
Intrebare: Buna ziua!
Ma numesc Ramona Toia si va scriu in legatura cu o verificare/ calcul a punctajului mediu anual aferent dosarului de pensionare a tatalui meu, Marian Toia.

Tatal meu a lucrat o perioada de aproximativ 21 de ani In INtreprinderea Poligrafica Galati, denumita ulterior Porto Franco Editura si Imprimerie SA Galati, societate lichidata in 2001.
In tot acest timp, a avut multe ore suplimentare, de noapte, de week-end, neevidentiate in cartea de munca. In acest moment ne aflam in imposibilitatea gasirii arhivei societatii radiate pentru a putea solicita o adeverinta de venituri, grupa, etc.
Va rog sa imi spuneti daca oferiti servicii contra cost pentru calcularea punctajului mediu anual si ce tarif aveti (tatal meu este iesit la pensie pentru limita de varsta din 2014, dar as vrea sa ma asigur ca macar este corect calculul facut de catre Casa de Pensii).

Va mutumesc!
O zi frumoasa!
Ramona Toia
Re: calcul punctaj mediu anual
Scris de: la pensie la data: 08/11/2022 1:04pm
Regretam ca nu va putem ajuta.
Noi nu oferim servici de calculare pensie. contra cost.
Pentru calculul pensiei am pus la dispozitie, pe site, un program, care poate fi utilizat gratis. Acordam sprijin in utilizarea acestuia la cerere.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1