Subiect "cenepepe" Deschis de Apostol Petru la data: 02/29/2024 1:25pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
cenepepe
Scris de: Apostol Petru la data: 02/29/2024 1:25pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
CNPP mimează buna credință și legalitatea sub privirea îngăduitoare a instituțiilor cu atribuții de supraveghere și control.

Mormanul de gunoi ascuns sub preș produce și niște praf (în ochi) pe care îl găsim în secțiunea de „Întrebări și răspunsuri” de pe pagina instituției, unde persoanele interesate găsesc fragmente de informații care dau o aparență de legalitate activității CNPP.
CNPP este un aisberg instituțional amenințător. Plutește trufaș în oceanul de ignoranță și indiferență al opiniei publice și poate trimite la fund pe oricine întră în coliziune cu el, neprevenit și nepregătit.

În mod deliberat CNPP blochează mecanismul democratic al consultării publice prevăzut de Legea nr.52/2003 privind transparența decizională și scapă oricărui control de conformitate.
Oamenii sunt interesați să-și rezolve probleme concrete, adică este mai probabil că vor contesta un calcul de pensie și nu modul în care a fost emisă decizia de pensionare. Mai probabilă ar putea fi, în schimb, o acțiune în anulare a unui titlu executoriu, având ca temei nelegalitatea modului în care a fost emis.
Va urma...la ce nivel de educatie ne aflam greu "tare la deal"
PS
astept cu drag haterii :)))
Re: cenepepe
Scris de: la pensie la data: 03/03/2024 11:42am
Va respectam dreptul la opinie care consideram a fi putin exagerata dar corecta.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1