Subiect "carte de munca pierduta" Deschis de Doroftei Cristi la data: 11/23/2024 3:48am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
carte de munca pierduta
Scris de: Doroftei Cristi la data: 11/23/2024 3:48am
Gen:M
Data nasterii:02.08.1972
Stagiul de cotizare:33
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
as avea doua intrebari, daca imi poate raspunde cineva

- cartea de munca am pierdut-o/ratacit. Am copie dupa ea, de asemenea e scanata si la CNAS. E o problema ca nu mai am originalul?
- am facut facultatea la zi, in timp ce lucram, in perioada 2006-2010. Se adauga si acesti 4 ani la vechime?

Multumesc anticipat.
Re: carte de munca pierduta
Scris de: GicaH la data: 11/23/2024 5:37am
Doroftei Cristi :
Gen:M
Data nasterii:02.08.1972
Stagiul de cotizare:33
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
as avea doua intrebari, daca imi poate raspunde cineva

- cartea de munca am pierdut-o/ratacit. Am copie dupa ea, de asemenea e scanata si la CNAS. E o problema ca nu mai am originalul?
- am facut facultatea la zi, in timp ce lucram, in perioada 2006-2010. Se adauga si acesti 4 ani la vechime?

Multumesc anticipat.

Deocamdată se cere la depunerea dosarului carnetul de munca in original, așa că trebuie să o cauți, să o găsești și să o depui la pensionare. Facultatea nu puteai sa o faci la zi să și lucrezi și oricum nu se ia în calcul dacă apari in evidente că ai și lucrat.
Eu am făcut 6 ani la seral și am fost zi de zi la cursuri , dar nu se poate și una și alta, oricum cu salariul ai puncte mai multe.
Scris de: la pensie la data: 11/25/2024 10:46am
Raspunsul domnului Gica este corect.
Dupa datele prezentate apreciem ca aveti dreptul la pensie mai tarziu si presupunem ca pana atunci se vor schimba prevederile legale si nu va mai fi nevoie de carnetul de munca in original daca acesta a fost scanat. Evident ca va sfatuim sa depuneti in continuare efort cautandu-l.
Perioada facultatii nu se ia in calculul pensiei daca in acelasi timp ati lucrat.
Scris de: Doroftei Cristi la data: 11/28/2024 5:31am
la pensie :
Raspunsul domnului Gica este corect.
Dupa datele prezentate apreciem ca aveti dreptul la pensie mai tarziu si presupunem ca pana atunci se vor schimba prevederile legale si nu va mai fi nevoie de carnetul de munca in original daca acesta a fost scanat. Evident ca va sfatuim sa depuneti in continuare efort cautandu-l.
Perioada facultatii nu se ia in calculul pensiei daca in acelasi timp ati lucrat.

Multumesc pentru raspunsuri.
Evident ca voi continua cautarea. Sunt 17 ani in acea carte...
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1