Subiect "curiozitate" Deschis de Cazacu Ioan la data: 05/06/2025 2:21pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
curiozitate
Scris de: Cazacu Ioan la data: 05/06/2025 2:21pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Sunt fericitul posesor al Buletinului de calcul(dupa doua saptamani de asteptare)...se poate cineva sa ma faca sa inteleg:
1. ce reprezinta coloana "Venit total realizat"?
2. de ce aceasta coloana nu cuprinde NIMIC?
3. daca nu este completata nicio informatie de ce mai APARE?
Pentru cei ce vreti sa fiti"glumeti" ca sa nu zic altfel va rog sa va abtineti de la comentarii rautacioase.
Multumesc anticipat.
Re: curiozitate
Scris de: la pensie la data: 05/07/2025 1:21am
Logic ar trebui ca in aceasta coloana sa fie suma luata in calculul punctajului lunar.
In acest caz in perioadele necontributive in care nu s-a realizat venit, care trebuie sa fie luat in calcul, nu se trece venit.
Pentru o analiza suplimentara ar trebui sa precizati situatia dv in perioadele in care nu apare venit realizat.
Scris de: Cazacu Ioan la data: 05/07/2025 4:50am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Buletinul are 34 de pagini!
Paginile 22-34 au titlul:DATE PRIVITOARE LA ACTIVITATEA IN MUNCA.
Capul tabelului are 23 coloane.
a 3-a coloana se numeste: VENITUL TOTAL REALIZAT
Nu este inscrisa nicio data pe toate paginile!
Urmatoarea rubrica se cheama: "SUMA CONTRIBUTIVA" unde se regasesc valorile lunare din Cartea de munca apoi sumele declarate in D112 din aprilie 2011.
Atunci care este rostul acestei rubrici?..."VENITUL TOTAL REALIZAT"???...
Scris de: la pensie la data: 05/07/2025 8:16am
Regretam ca in cazul dv nu gasim nicio logica si punem si noi aceeasi intrebare pe care o puneti dv.
Presupunem ca s-a folosit acelasi, faimos, SOFT, pe care se tot da vina si dupa ce acesta nu mai este potrivit.
Scris de: Cazacu Ioan la data: 05/07/2025 10:05am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Pai asta-i problema:nu este vorba de "cazul" meu...cum ar fi daca toti cei care primim Decizia sa solicitam si BULETINUL DE CALCUL(eu am facut acest lucru doar pe email/internet! fara sa ma deplasez fizic la sediul lor)...apoi sa-i luam la intrebari, nu?...ce este de ascuns?pana la "SOFT" ar fi necesar sa aflam de ce nu sunt publicate nici pana astazi formulele de calcul in ceea ce priveste "transformarea zilelor lucratoare in zile calendaristice"...vestitul Ordin 59/2014 sau de ce nu se respecta OBLIGATIA Presedintelui CNPP de a PUBLICA in Monitorul Oficial formulele finale de clacul?...se numeste drept la OPOZABILITATE.
Scris de: Marius Daniel la data: 05/16/2025 11:31am
Dacă la nicio lună nu aveți nimic la venit total realizat, înseamnă că deocamdată, nu îndepliniți condițiile pentru pensionare în raport cu cererea depusă. De exemplu, poate ați depus o cerere de pensionare pentru limită de vârstă (PLV) și nu îndepliniți condițiile de vârstă/sau/și de stagiu de cotizare.
Ar trebui să dați mai multe detalii. Cum ar fi, dacă aveți pe răspunsul primit o pensie calculată.
Scris de: Cazacu Ioan la data: 05/16/2025 3:02pm
Marius Daniel :
Dacă la nicio lună nu aveți nimic la venit total realizat, înseamnă că deocamdată, nu îndepliniți condițiile pentru pensionare în raport cu cererea depusă. De exemplu, poate ați depus o cerere de pensionare pentru limită de vârstă (PLV) și nu îndepliniți condițiile de vârstă/sau/și de stagiu de cotizare.
Ar trebui să dați mai multe detalii. Cum ar fi, dacă aveți pe răspunsul primit o pensie calculată.

1.eu pomenesc de Ordinul 59/2014...stii ceva in plus?
2.stii ceva despre OUG65/2005, care a fost validata de Legea 371/2005 care intra in contradictie cu L360/2023?
3.comentam de dragul de a comenta?
4.dreptul la OPZABILITATE iti spune ceva?
5.care ar putea fi motivul pentru care presedintele cnpp nu respecta L360/2023?
Concret, poti sa raspunzi punctual?...1/2/3/4/5...sau esti salariat la cnpp si imprastii fumigene?...
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1