Subiect "raspuns CNPP la cererile de trecere de la PAP la PLV" Deschis de Florica Liliana la data: 05/09/2025 11:33am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
raspuns CNPP la cererile de trecere de la PAP la PLV
Scris de: Florica Liliana la data: 05/09/2025 11:33am
Gen:f
Data nasterii:24.10.1963
Stagiul de cotizare:39 ani si 6 luni
Alte date: 1 copil
Intrebare Am depus cerere de trecere de la PAP la PLV LA 01.09.2024. Am indeplinit conditiile prin noua lege. Nu am primit pana in prezent nimic. Nici decizie nici un raspuns. Intre timp fara decizie nu pot scoate banii de la Pilonul II. Acum am pierdut peste 2000 lei prin depreciere (vremurile). Mai stie cineva ce se intampla ? Soft, prioritati, lene, rea vointa ? sunt 10 luni !!!!
Re: raspuns CNPP la cererile de trecere de la PAP la PLV
Scris de: GicaH la data: 05/09/2025 12:03pm
Florica Liliana :
Intrebare Am depus cerere de trecere de la PAP la PLV LA 01.09.2024. Am indeplinit conditiile prin noua lege. Nu am primit pana in prezent nimic. Nici decizie nici un raspuns. Intre timp fara decizie nu pot scoate banii de la Pilonul II. Acum am pierdut peste 2000 lei prin depreciere (vremurile). Mai stie cineva ce se intampla ? Soft, prioritati, lene, rea vointa ? sunt 10 luni !!!!

Sunt 8 luni și 9 zile, dar nu asta este problema, ci reaua voință a funcționarilor, în frunte cu șeful CNPP și ministrul muncii, care puteau face acest lucru ca și până acum, cu calculatorul fără nici-un nou soft.
Bine că cei 1000 de funcționari, ce au fost angajați acum 4 ani au găsit un loc călduț de tras mâța de coadă.
Acum îi tot schimbă pe șefi să ne amețească.....
Scris de: Cazacu Ioan la data: 05/09/2025 4:06pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
nu pierdeti timpul aiurea: direct Tribunal, scutiti de taxe timbru, nu e nevoie de avocat, ACTIUNE in justitie pe contencios administrativ/drepturi sociale...nu Judecatorie! TRI BU NAL, direct!hai ca se poate!eu am depus si mi s-a acceptat cererea de chemare in judecata cnpp.
Scris de: Florica Liliana la data: 05/10/2025 3:30am
GicaH :
Florica Liliana :

Sunt 8 luni și 9 zile, dar nu asta este problema, ci reaua voință a funcționarilor, în frunte cu șeful CNPP și ministrul muncii, care puteau face acest lucru ca și până acum, cu calculatorul fără nici-un nou soft.
Bine că cei 1000 de funcționari, ce au fost angajați acum 4 ani au găsit un loc călduț de tras mâța de coadă.
Acum îi tot schimbă pe șefi să ne amețească.....

Ma refeream ca daca prin absurd as primi decizia azi, primesc drepturile in iunie. Ar fi a 10-a luna. Dar tare ma tem ca mai avem de asteptat. Dar cum pot sa fac sa si lucrez ? Cat am avut PAP nu aveam voie. Teoretic din 01.09.2024. as fi avut dreptul. Am o oferta de lucru. Cum pot sa procedez ? Oare astia (CNPP) ne mai tin mult ? (2-3-5 luni) sau ii dau in judecata ?
Scris de: Dan la data: 05/11/2025 4:25am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Pentru CNPP cel mai bun pensionar este... pensionarul MORT!!!
Hai sa le aratam pe 18 mai ca suntem inca in viata , iar ei, din 19 mai sunt ... MORTI ( nu este o amenintare ) !!! Stimati pensionari mergeti citi puteti si cit mai multi pe 18 mai si votati ROMANESTE !
Scris de: GicaH la data: 05/11/2025 9:54am
Dan :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Hai sa le aratam pe 18 mai ca suntem inca in viata , iar ei, din 19 mai sunt ... MORTI ( nu este o amenintare ) !!! Stimati pensionari mergeti citi puteti si cit mai multi pe 18 mai si votati ROMANESTE !

Da și dacă votezi unul din cei din turul doi, crezi că va face ceva pentru pensionari?
Nu au zis nimic la orice întrebare, iar în program nu au nimic referitor la pensionari.
Scris de: Claudiu la data: 05/11/2025 3:47pm
GicaH :
Dan :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Da și dacă votezi unul din cei din turul doi, crezi că va face ceva pentru pensionari?
Nu au zis nimic la orice întrebare, iar în program nu au nimic referitor la pensionari.

dar maccar sa dea afara cei 500.000 de frecatori de menta, intrati cu PCR si spaga, sunt f multi oameni inteligenti care nu au loc la stat din cauza acestor lichele! si ne mai miram de ce tara nu absoarbe cat mai multi bani europeni, dar ai cu cine? cu spagarii nenorociti incompetenti?
Scris de: la pensie la data: 05/12/2025 2:31am
Nu putem aprecia cat va mai dura haosul insa va sfatuim ca daca aveti posibilitati de angajare sa va angajati,
Scris de: Claudia la data: 05/12/2025 3:26am
la pensie :
Nu putem aprecia cat va mai dura haosul insa va sfatuim ca daca aveti posibilitati de angajare sa va angajati,

Buna ziua,
Nu ne putem angaja fara decizia de PLV.
In aceeasi situatie sunt si eu. Sunt pensionata anticipat din 01.08.2024, in septembrie 2024 am depus cerere de trecere de la PAP la PLV si nici pana astazi nu am primit decizia si nici punctele de stabilitate aferente vechimii.
Am facut numeroase demersuri incepand de la ghiseu pana la directorul Casei de pensii, petitii la CNPP, nici un raspuns!
O bataie totala de joc, intr-o tara in care parca toate legile sunt impotriva cetateanului!
Scris de: Dan la data: 05/12/2025 5:40am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Dle Gica dvs sunteti un om inteligent.
Cred ca ati auzit ca si mine , macar pe un singur candidat, care a spus ca vrea sa restabiliesca ordinea constitutionala in tara. Pentru noi pensionarii, ar insemna aplicarea Legii 360, deci indexarea ,deci ...etc,etc.
Pentru asta trebuie sa mergem TOTI pensionarii pe 18 mai si sa votam ROMANESTE!
Scris de: GicaH la data: 05/12/2025 6:35am
Dan :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:

Dle Gica dvs sunteti un om inteligent.
Cred ca ati auzit ca si mine , macar pe un singur candidat, care a spus ca vrea sa restabiliesca ordinea constitutionala in tara. Pentru noi pensionarii, ar insemna aplicarea Legii 360, deci indexarea ,deci ...etc,etc.
Pentru asta trebuie sa mergem TOTI pensionarii pe 18 mai si sa votam ROMANESTE!

Dar acel candidat nu este din cei calificați în turul doi, așa că....
Scris de: Florica Liliana la data: 05/12/2025 5:58pm
Claudia :
la pensie :

Buna ziua,
In aceeasi situatie sunt si eu. Sunt pensionata anticipat din 01.08.2024, in septembrie 2024 am depus cerere de trecere de la PAP la PLV si nici pana astazi nu am primit decizia si nici punctele de stabilitate aferente vechimii.
Am facut numeroase demersuri incepand de la ghiseu pana la directorul Casei de pensii, petitii la CNPP, nici un raspuns!
O bataie totala de joc, intr-o tara in care parca toate legile sunt impotriva cetateanului!

Ca sa nu mai spun ca nu a pot atinge de banii mei din Pilonul II, pentru ca nu am decizie de PLV. Intre timp datorita votului dat romaneste in turul I (de cei care se cred ca ei stiu si restul nu, ... e chestia aia cu fudulul) am pierdut deja zeci de mii de lei prin depreciere si tot planul facut pe intregul an, azi e deja mai scump cu 10% cel putin. Nici nu vreau sa a gandesc ca ridicarea penalizarii pe care trebuie s-o primesc (din Sept.trecut incoace), sa nu mai insemne mare lucru, ... valoric. Ne vor manca pensiile scumpirile si inflatia dupa un tur II romanesc cu iz de vodca, sau poate scapam mai ieftin, daca tinem carma, tot spre unde am luat azimutul. Oricum noi pensionarii, nu suntem in nici un program al astora doi. Unii vor turul II inapoi, noi am vrea indexarea inapoi si respectarea legii organice. Dar nu ne-a promis-o nimeni. Gurile rele spun ca cei care sunt in cazul meu ... poate din august incolo. Asa o fi ? Stie cineva ceva ? poate pe surse, din interior ? Mai asteptam mult ?
Scris de: GicaH la data: 05/13/2025 4:24am
Florica Liliana :
Claudia :
la pensie :

Buna ziua,

Ca sa nu mai spun ca nu a pot atinge de banii mei din Pilonul II, pentru ca nu am decizie de PLV. Intre timp datorita votului dat romaneste in turul I (de cei care se cred ca ei stiu si restul nu, ... e chestia aia cu fudulul) am pierdut deja zeci de mii de lei prin depreciere si tot planul facut pe intregul an, azi e deja mai scump cu 10% cel putin. Nici nu vreau sa a gandesc ca ridicarea penalizarii pe care trebuie s-o primesc (din Sept.trecut incoace), sa nu mai insemne mare lucru, ... valoric. Ne vor manca pensiile scumpirile si inflatia dupa un tur II romanesc cu iz de vodca, sau poate scapam mai ieftin, daca tinem carma, tot spre unde am luat azimutul. Oricum noi pensionarii, nu suntem in nici un program al astora doi. Unii vor turul II inapoi, noi am vrea indexarea inapoi si respectarea legii organice. Dar nu ne-a promis-o nimeni. Gurile rele spun ca cei care sunt in cazul meu ... poate din august incolo. Asa o fi ? Stie cineva ceva ? poate pe surse, din interior ? Mai asteptam mult ?

Dacă totuși vreți să primiți și deprecierea valorică și despăgubiri, puteți face acțiune în justiție(nu va costa nimic dacă va reprezentați singura și cereți să vi se de-a din urmă banii calculați la zi cu inflația, cheltuieli de judecată, daune morale și materiale
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1