Subiect "Decizie recalculare: Nr puncte eronat la data 31/12/2024" Deschis de Vio la data: 08/26/2024 10:50am
Pagina curenta: 2 din 2 Mergi la pagina: 1 2
Decizie recalculare: Nr puncte eronat la data 31/12/2024
Scris de: Vio la data: 08/26/2024 10:50am
Gen:F
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:pensie de invaliditate gr 3 din sept 2028
Intrebare:Decizia de recalculare evidențiază “suma punctajelor anuale realizate de titular la data de 31.08.2024 ca fiind exact suma punctajelor din decizia de invaliditate de acum 6 ani, din sept 2018. De la ieșirea la pensie de invaliditate am lucrez cu timp parțial de 4 ore pe zi, plătind toate taxele salariale, adică inclusiv caș, deci am acuculat între ttimp un nr de puncte, față de sept 2018. De ce nu au scris ca este punctajul la data ieșirii la pensie? Cum să înghețe punctajul din 2018 și să zică ca e la 31.12.2024? Ce mă sfătuiți să fac? Trebuie cumva sa contest decizia de recalculare pentru ca au scris nr total la 31/08/2024, dar punctele sunt cele de la 1.09.2018? Dacă nu fac contestație la Tribunal, există riscul să pierd și punctele acumulate și pentru care am contribuit ulterior ieșirii la pensie invaliditate gr3, alături de faptul ca legea deja anulează anii lucrati ulterior pensionarii neacordand acele puncte de stabilitate?
Re: Decizie recalculare: Nr puncte eronat la data 31/12/2024
Scris de: Constanta la data: 08/27/2024 11:04am
Vio :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
DNA Constanța, as dori să vorbim și direct, dacă sunteți și dvs de acord. Aștept un răspuns. Mulțumesc.

Ciudat... Care este motivul pentru care am atras atenția ?!
Scopul și mijloacele?
Scris de: Constanta la data: 08/27/2024 11:12am
Eugenia :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Scuze de postare,am o rugăminte la dvs.
Am handicap grad 2,in aprilie 2023 am fost la ultima revizuire,aveam vârstă de pensionare.
De mai bine de un an nu am primit decizia de pensionare
Dacă scriu online,in contul cnpp o petitie,am vreo șansă de răspuns?

Mai bine la CASĂ! poate este la dosar. Eu am ridicat o decizie după 6 ani și !!!! Era la dosar. Destinatar lipsă. Totodată , o altă decizie a fost emisă după 6 ani și după ce am primit-o, după 6 zile a trebuit iar să ajung "la dosar' și s-a emis alta pe loc!

Nu sunt povești!
Scris de: Constanta la data: 08/27/2024 11:18am
"după 6 ani" înseamnă că azi s-a emis decizia cu data de azi cu efecte începând cu șase ani în urmă!!!!

TARE NU! FAC PARTE DINYR-O CATEGORIE DE PERSOANE UNICE
Scris de: Vio la data: 08/28/2024 2:45pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Niciun motiv ascuns sau ciudat! Am observat ca sunteți pasionată de legea pensiilor și încercați să o descifrați, intrând în cele mai mici detalii. La început, de nevoie și apoi de voie, ca să zic așa, m-a prins și pe mine subiectul. Atâta tot. Dezbatem aici în continuare, nu e nicio problemă.
Scris de: la pensie la data: 09/04/2024 2:30am
Pentru doamna Vio
Noi mentinem raspunsul dat anterior.
Daca il considerati gresit actionati in justitie si vedeti care este rezultatul.

Pentru doamna Constanta
Raspunsul dat de pe acest site la care se refera doamna Vio nu este dat de un functionar care primeste salariu de la stat, administatorul care da raspunsuri o face pe baza de voluntariat asa cum faceti si dv.
Am utilizat expresia "noi consideram" asa cum folositi exppresia "opinia mea".
Pagina curenta: 2 din 2 Mergi la pagina: 1 2